Weboldalunk 2022 Augusztus 18-tól megszűnik. Köszönjük az eddigi látogatásokat.Anyák napját az egész világon ünnepeljük, de mindenhol máskor, más szokásokkal. Magyarországgal ellentétben az Egyesült Királyságban ez minden évben más napra esik. Idén Angliában március 31.-én, vasárnap lehet megajándékozni az édesanyákat. Magyarországon május 5.-én, vasárnap ünnepeljük majd anyák napját.

Az anyák napja eredete visszanyúlik az Ókori Görög és Római időkbe, amikor éves tavaszi fesztivált rendeztek az anyai Istennőknek.

Az Egyesült Királyságban az anyák napja eredetileg egy katolikus ünnep, amit három héttel Húsvét előtt, a Nagyböjt negyedik vasárnapján tartanak.


---- Hirdetés. ----
Utalj pénzt Angliából kedvező árfolyamon az XE -vel.
Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

MegnézemEzen a napon lehet megajándékozni minden anyukát, nagymamát, anyóst, ezzel a gesztussal is kifejezve szeretetünket is megbecsülésünket irántuk.

Hagyományos ajándékok Angliában is a csoki, a virág, a képeslap, reggeli az ágyban.

Ha szeretnél az anyukáddal eltölteni egy érdekes napot Londonban, ellátogathattok a Columbia Road-on található virág piacra is, ami vasárnaponként reggel 8 órától délután 3 óráig van nyitva. Itt mindenfajta virágot megtaláltok a palántától, a 3 méteres banánfáig.

Helyszín:
Columbia Road
Tower Hamlet
E2


---- Hirdetés. ----