Weboldalunk 2022 Augusztus 18-tól megszűnik. Köszönjük az eddigi látogatásokat.Angliában 2021 Január 1-től csak azok vállalhatnak munkát vagy vállalkozhatnak szabadon, akik 2020 December 31-e előtt érkeztek és rendelkeznek Pre-settled vagy Settled statusszal.

2020 Január 1-től Munkavállalási vagy business engedély (vízum) szükséges bármilyen munka vállalásához vagy vállalkozáshoz az újonnan érkezőknek.

Marketingnek vagyis reklámozásnak Angliában ugyanúgy mint bárhol máshol rengeteg módja van. Helyi újságokban való hirdetés feladás, emblémázott ajándéktárgyak, naptárak, postán küldött levél formátumok, autókra nyomtatott feliratok, plakátok, email marketing, stb. Ebben a cikkben a legolcsóbb és legegyszerűbb alap fogásokat mutatjuk be, mint az Alap Internetes Marketing és a Szórólapozás.


---- Hirdetés. ----
Utalj pénzt Angliából kedvező árfolyamon az XE -vel.
Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

MegnézemAngliában magánvállalkozás beindításához az egyik legfontosabb tényező az erős és folyamatos marketing. Csak gondolj bele, kb 8 millió ember él Londonban, abból kb 30% a fizetőképes emberek száma vagyis vásárló, ügyfél és ha annak csak a 0.01 %-át vesszük az is 200-300 ügyfelet jelenthet számodra. Tehát a lényeg, hogy ez a réteg, megismerjen, elérhető legyél számukra.

Ingyenes Internet Marketing

Ingyenesen reklámozhatod vállalkozásod az interneten.
Folyamatosan adj fel hirdetéseket bármilyen ingyenes hirdető oldalakra, apróhirdetésekbe – classifieds ads. Minél több helyen hirdetsz annál nagyobb az esélyed az erős kezdéshez.
Például www.gumtree.com, facebook marketplace, keress még többet google-on.

Regisztrálj fel ingyenesen Szaknévsorba vagyis Business Directories-ba ez olyan mint az Arany Oldalak. Például Google places for business, www.yell.com, stb.


---- Hirdetés. ----
Ingyenes SIM kártyát rendelhetsz vagy új telefonos csomagra fizethetsz elő az EE Mobile -nál.


MegnézemKészíts Facebook Oldalt vállalkozásodnak. Reklámozd magad facebook csoportokban, ahol engedik.

Készíts ingyenes weboldalt.
Például Google Site ingyenes és könnyen használható weboldalak készítésére, de rengeteg ingyenes website készítőt találhatsz a neten, mint például wix.com vagy ingyenes domain regisztrációval és hostingal.

Kis összegű Internet Marketing

Ingyenes hirdető oldalakon hirdethetsz kiemelt hirdetés helyeken, amiért némi összeg fizetendő. Google keresőbe is hirdethetsz Google Adwords –on keresztül.
Facebook page-edet hirdetheted £1/nap-tól Facebook-on.

Szórólapozás /Névjegykártya

Az egyik leghatékonyabb módszer a vállalkozás beindításához a szórólapozás.
Kezdő vállalkozásnál általában 10% érdeklődő és 1% tényleges ügyfélre lehet számítani.
Tehát készíts szórólapokat és szórd ki a kiválasztott környékbe, magánházakhoz és üzletekbe is. Figyelj oda, hogy olyan helyre ne dobj be szórólapot ahol “No junk mail” felirat van. Ezt direkt ezért írták ki.
Névjegykártyát minden érdeklődőnek és ügyfélnek nyomj a kezébe.

Helyszíni reklámozás

Főleg mobil vállalkozásoknak pl: kertész, takarító, építőipar stb
Ha már sikerült az első ügyfeleket becserkészni, és elkezdtél dolgozni egy ügyfelednél, reklámozd vállalkozásod a helyszínen.

Készíthetsz táblát vagy vászonra feliratot amit jól látható helyre helyezz el.
Pl az ügyfél elő udvarába, vagy az autódra.

Készíts az adott ügyfél szomszédjaihoz és környékéhez szóló szórólapokat.
Pl: Mi most ennél a háznál ezt és ezt csináljuk, ha szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni itt elérhet bennünket.
Ez jó referenciának is. Készíthetsz előtte- utána fotókat a munkádról, amit felhasználhatsz weboldaladon, facebook page-den, akár a szórólapodon is.


Hirdetés

Rendelj névjegykártyákat és szórólapokat kedvező áron itt:


Továbbiak:
Bankszámla nyitás Angliában
Magánvállalkozás Angliában
Alkalmazott felvétele
Munkajogok Angliában
Cégalapítás Angliában