Weboldalunk 2022 Augusztus 18-tól megszűnik. Köszönjük az eddigi látogatásokat.Angol bankkártya használata Magyarországon.
Banki átutalás.
Wise olcsóbb bankból – bankba utalás.
online utalás

Wester Union leggyorsabb készpénzben felvehető utalás. 
Új számla-kártya egyszerű nyitása, melyet Angliában és Magyarországon is ugyanúgy használhatsz kedvező váltási árfolyammal.
Forint vásárlás Angliában

Angol bankkártyával való fizetés és pénzfelvétel automatából Magyarországon

Vásárlásnál az adott banki árfolyamon számolják a váltást, ami egy kicsit jobb mint a készpénzes valuta árfolyam.

Általában kb. 3% átutalási díjat és kb. £0.5 vásárlási díjat számolnak fel minden egyes vásárlás után. A díjak bankonként különböznek.


---- Hirdetés. ----Magyar bankautomatából való felvételnél is az adott bank árfolyamát használják váltónak, az angliai bankkártya használati díj kb 3% + £1.50 pénzfelvételenként. A díjak bankonként különböznek.

Banki átutalás Angliából Magyar bankszámlára

Angliai saját bankodon keresztül utalhatsz magyarországi bankszámlára. Deviza eladási árfolyamon váltanak. Elintézheted személyesen a bankba vagy online banking-on keresztül, átutalás díja kb £10. A díjak bankonként különböznek.

Erre még rájön a magyarországi fogadói bankdíj, amit a feladó választása szerint a címzettre háríthat. Angliában a fogadói díj £2 – £7 között mozog, ha Magyarországról utalnak Angliába. A díjak bankonként különböznek.

Az átutalási idő kb 3 munkanapot vesz igénybe. Szükséges hozzá címzett bankjának neve és címe, bank azonosító kódja BIC/SWIFT szám, címzett nemzetközi számlaszáma IBAN szám és a címzett neve és címe.


---- Hirdetés. ----
Ingyenes SIM kártyát rendelhetsz vagy új telefonos csomagra fizethetsz elő az EE Mobile -nál.


MegnézemWise online utalás

Interneten gyorsan és olcsón utalhatsz pénzt Angliából Magyarországra. Megbízható (Skype és Paypal alkotóitól), egyik legolcsóbb átutalási forma a Wise. Középárfolyamon számítják az átváltást. Az átutalási idő pár óra és 3 munkanap között mozog.

Átutalási díjak: fix £0,65£2 átutalási díj és egy 0,32% – 5% átváltási díj. Például: £100 Magyarországra átutalása esetén az össz díj kb £1.

Kell hozzá címzett neve, email címe, a címzett banki adatai. Ha nem ismered a címzett banki adatait, akkor az email címe is elég. Wise küldd egy linket a címzettnek az utalásról, ahol a címzett maga kitöltheti banki adatait. Mindkét fél kap megerősítő emailt.

XE online utalás

Interneten, gyorsan olcsón utalhatsz pénzt Angliából Magyarországra az XE-nél online itt. Rövid átutalási idővel és kedvező átutalási díjakkal.

Western Union gyorsposta

Kb. fél óra alatti átutalás készpénzes felvétellel. Magyarországon is elterjedt pénzfelvevő helyek számos bankfiók, posta, pénzváltók és szupermarketek Western Union. www.westernunion.com

Kell hozzá a címzett neve és címe, feladáskor kapsz egy MTCN számot amit át kell küldeni a címzettnek, aki ezzel a számmal és személyi igazolvánnyal kb fél óra múlva fel is veheti a pénzt bármelyik Western Union pénzkiadó helyen.

Díjaik függenek a feladás módjától kb £3-£8 közöttiek.

Elektronikus számla

Számla határok nélkül –Wise Borderless Account.

Elektronikus számla nyitásával kedvező árfolyamon válthatod át angol fontod magyar forintra vagy euróra. Wise számlával, több pénznemben is fizethetsz egy kártyával. A számlán tarthatsz külön magyar forintot, angol fontot, eurót, dollárt és egyéb pénznemet is.

Nyitásához elég egy útlevél vagy személyi igazolvány vagy jogosítvány. A megnyitás ingyenes, kb 1- 5 napot vesz igénybe. Nyisd meg számládat itt.

A számlához kérhetsz egy Hello World Mastercard debit kártyát ez egyszeri £5/€6-ba kerül, melyet ugyanúgy használhatsz mint bármilyen bank kártyát, pl. automatából való pénzfelvevés, online, kártyás és paypassos – contactless fizetés.

A kártyához hozzá adhatsz magyar forintot, eurót vagy más országbeli pénznemet, melyet átváltás után Magyarországon és Európában is ugyanúgy használhatsz mint Angliában.

Wise Hello World debit kártya díjak Angliában és az Európai Unióban

  • A kártya £5
  • Kártyával való fizetés ingyenes
  • Automatából való pénzfelvevés esetén havonta kétszer (30 naponta) legfeljebb £200-ig ingyenes, a második után £0.5 felvételenként plusz
  • Automatából való pénzfelvevés esetén havonta (30 naponta) £200 felett 1.75%
  • Átváltás díjak kb. 0,4% – 0.46%

Forint vásárlás Angliában

Post Office-nál itt rendelhetsz online 400 és 2500 GBP között Magyar Forintot ingyenes házhozszállítással vagy több mint 11 500 fiókban történő átvétellel.

*Kiváló árak és 0% jutalék
* Vásárolj forintot, eurót vagy egyéb valutát online – 400 és 2500 GBP között
* Minél többet vásárol, annál jobb árfolyamot kapsz
* Ingyenes házhozszállítás 500 GBP feletti rendelés esetén, vagy 4,99 GBP (szombaton 1,50 GBP extra) felár ellenében minden 500 GBP alatti rendelés esetén.
* Másnapi kézbesítés otthonodba vagy a legközelebbi fiókba