Angliába való beutazáshoz 2021 január 18 reggel 4 órától negatív covid-tesztet kell igazolni a határon, ami az indulás előtti 72 órán belül lett tesztelve. 500 font büntetést is kiszabhatnak, akinek nem tud negatív tesztet felmutatni.

Az érkezés után 10 nap karantén kötelező mindenkinek.

A karantént 5 nap után egy negatív tesztel fel lehet oldani, melyet egy Test to Release teszttel, egy elfogadott magán klinikán lehet elvégeztetni. Ára kb £150 – £200. Elfogadott klinikák listája itt. Előzetes időpontot már az utazás előtt is le lehet foglalni, ezt a passenger locator űrlapon fel kell tüntetni. Ha a megérkezés után lesz időpont foglalva, akkor újra ki kell tölteni egy új passenger locator űrlapot amin ezt be kell jelölni (akkor is ha már megérkezett).


---- Hirdetés. ----A passenger locator (utas lokátor) űrlapot az utazás előtt kötelező kitölteni mindenkinek. A határon való belépéshez útlevél szükséges.

Csak brit és ír állampolgárok vagy UK resident-ek (állandó lakosok) léphetnek be az Egyesült Királyságba az alábbi országokból utazva vagy ha 10 napon belül ezen országok bármelyikébe való belépése esetén. Ez esetben a 10 nap karantént nem lehet feloldani.

Angola, Argentina, Bolivia, Botswana, Brazil, Cape Verde, Chile, Colombia, Ecuador, Eswatini, French Guiana, Guyana, Lesotho, Malawi, Mauritius, Mozambique, Namibia, Panama, Paraguay, Peru, Portugal (beleértve Madeira, Azores), Seychelles, South Africa, Suriname, Uruguay, Venezuela, Zambia, Zimbabwe

Tájékoztató.


---- Hirdetés. ----
Ingyenes SIM kártyát rendelhetsz vagy új telefonos csomagra fizethetsz elő az EE Mobile -nál.


Megnézem