Weboldalunk 2022 Augusztus 18-tól megszűnik. Köszönjük az eddigi látogatásokat.Wifi hotspotok Londonban.
Wifi a londoni metró hálózaton és hogyan csatlakozhatsz.
Internet-hozzáférés, nyomtatás, másolás, faxolás, igazolvány képek és áraik.
Jól ismert internet kávézók Londonban.

WiFi

Ingyenes Wi-Fi vagy WiFi hotspot áll rendelkezésedre legforgalmasabb helyeken, mint például Mc donalds, Cafe Nero, Costa Coffee, legtöbb kávézóban, étteremben, pub-ban, repülőtereken, vonatokon, távolsági buszokon, vonat / metróállomásokon.

Jól ismert szolgáltatók – letöltheted alkalmazásukat – Sky Wifi | The Cloud, O2 WIFI, Virgin Media Wifi, BT Wifi ami ingyenes a BT, EE és Vodafone ügyfelek számára. Keressd ki a legközelebbi wifi hozzáférést a Wi-Fi Map alkalmazással.


---- Hirdetés. ----Wifi a metrón – London Underground-on

Virgin Media Wi-Fi fogható legtöbb metró állomások jegykiadó területén, folyosóin, mozgólépcsőin és a peronokon. Az állomások közötti alagutakban nem fogható. Ingyenesen használhatod a Virgin Media WiFi-t, ha Virgin Mobile, Virgin Broadband, EE, Vodafone, O2 vagy 3 (Three) mobilhálózat ügyfelei közé tartozol. Ha más hálózattal rendelkezel, vásárolhatsz a virgin wifi pass-t. Ára £2/nap; £5/hét; £15/hó;

Hogyan csatlakozhatsz a Virgin Media Wifi-hez az alábbi szolgáltatókkal

Virgin Media Broadband: kell hozzá a “My Virgin Media” e-mail címed és jelszód
Virgin Mobile: kell hozzá a Virgin Mobile Account – Fiókod e-mail címe és jelszava
EE, T-Mobile és Orange: Az EE, a T-Mobile, a Orange wifi aktiválásához küldj egy SMS-t 9527-re, írd be: EEWIFI, kapni fogsz egy egyedi jelszót, amelyet be kell írnod a mobilszámoddal együtt.
Vodafone: kell hozzá a Vodafone fiókod felhasználóneve és jelszava
O2: be kell jelentkezned az O2 WiFi-re – töltsd le az alkalmazást és kell hozzá majd az O2 telefonszámod.
3 (Three) mobile: Először jelszót kell beállítanod, lépj be a My3 fiókodba, és válaszd ki a “Free Wi-Fi a London Underground” -ot, és kövesd az utasításokat.
WiFi Pass: WiFi Pass fiók beállításához kell az e-mail címed és majd egy jelszót kell létrehozni. A regisztráció után vásárolhatsz WiFi Pass-ot az internet hozzáféréshez.


---- Hirdetés. ----
Ingyenes SIM kártyát rendelhetsz vagy új telefonos csomagra fizethetsz elő az EE Mobile -nál.


MegnézemSzámítógép és internet hozzáférés, nyomtatás, másolás, faxküldés, útlevél fotók Londonban.

Számítógép és internet-hozzáférés és nyomtatás internet kávézókban, könyvtárakban, repülőtereken érhető el. Az árak számítógép használatra és internet-hozzáférésre körülbelül £1 – £2 per óra, a nyomtatásra körülbelül 10p – £1 oldalanként.

Fénymásolási és nyomtatási szolgáltatások internet kávézókban, könyvtárakban, Ryman stationary – irodaszer üzletekben, Mail Boxes Etc láncban és néhány helyi off-license  boltokban (kis bolt) áll rendelkezésre. A másolás ára oldalanként kb.15p– től indul.

Beszkennelés és a faxolás elsősorban internetes kávézókban, könyvtárakban és néhány helyi off-license  boltokban (kis bolt) érhető el. A beszkennelés ára oldalanként kb. 50p, a faxolás pedig oldalanként körülbelül 50p – £2.

Igazolványképet általában bevásárlóközpontokban és fotóüzletekben készíttethetsz – a legismertebbek a Snappy Snap, Timpson. Photobooth vagyis Fotófülkéket is használhatsz, ezek általában postahivatalokban, a National Rail terminálokon – pályaudvarokon és bevásárlóközpontokon találhatók. Árai 4-5 fényképenként kb. £6 – £10 között vannak.

Internetes kávézók: a legközelebbi internetes kávézót kikeresheted a google-on vagy telefonkönyvekben, mint például yell.com. Jól ismert internet kávézók Londonban a következők:

Internet Cafe London 4 Little Portland London W1W 7JB,
Copy Express 30B Great Sutton St, Clerkenwell, London EC1V 0DU
Maryland Internet Cafe 69 Leytonstone Rd, London E15 1JA
Webnet Internet Cafe 71 Green Lanes, Harringay, London N4 1DU